Lokalt marked i bydelen Deira

Dér hvor jeg bor i Dubai ligger der et supermarked lige ved foden af mit høje tårn -#veryconvenient 😀 Jeg bor i Dubai Marina, hvor langt størstedelen af beboerne er expats – mange af dem fra vesten. I andre bydele, som fx Deira, der ikke er nær så polerede som Dubai Marina, består befolkningen hovedsageligt af asiatere. I disse bydele man kan komme på et rigtigt marked. Markedet i Deira er dét jeg forbinder med et rigtigt marked – her sælges der frugt, grønt, fisk og kød m.m.

IMG_0646Jeg elsker, at der bor så mange nationaliteter i Dubai. Især i Deira ser man mange indere, pakistanere m.v.

IMG_1341Version 2

Version 2Frugt- og grøntmarkedet ligger lige ved siden af fiskemarkedet, hvor de var meget ivrige efter at vise deres fisk frem! 🐟🐠🐡

Version 2

Version 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.