At.mosphere i Burj Khalifa

Man kan se den flotte udsigt fra verdens højeste tårn, Burj Khalifa, ved at købe billet til udsigtspunkterne på 124. og 125. etage sammen med alle de andre turister eller kan man booke et bord i restauranten At.mosphere i Burj Khalifa, som ligger på 122. etage. Her kan man nyde udsigten i ro og mag. Det kan helt sikkert anbefales! 

Indgangen til At.mosphere er fra Armani Hotel, hvor der er gratis valet parking (mega nice! 👏). Fra Armani Hotel bliver man budt velkommen og ledt hen til en elevator helt uden ventetid eller kø. Alt i alt en rigtig god og eksklusiv oplevelse i forhold udsigtsplatformene.
Version 2

img_1521

img_1509img_1528img_1538img_1530Udskiftning af lyspærer i 422 meters højde 😮

2 tanker om "At.mosphere i Burj Khalifa"

    • Hej Lene
      Tak for din besked 🙂 Jeg prøver at få lavet nogle flere opdateringer. Det er også lidt sjovt for mig at se tilbage på tidligere oplevelser. Ærger mig lidt over, at jeg ikke startede tilbage i 2008 😉
      Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.