Dubai Opera

img_0269Dubai Opera åbnede d. 31. august 2016 og d. 3. september var jeg derinde for at se min første opera nogensinde 🙂 Operaen er tegnet af en dansk arkitekt og ligger i ret flotte omgivelser i Dubai-bydelen Downtown – nabo til Dubai Mall og verdens højeste tårn, Burj Khalifa.

Bygningen er designet, så den forestiller en dhow, som er en traditionel, arabisk træbåd.

Min første opera nogensinde blev the Pearl Fishers på fransk (med arabiske og engelske undertekster – ellers havde jeg ikke forstået noget). Det var en rigtig flot forestilling og sangerne var dygtige, men jeg bliver nok bare aldrig sådan en, der virkelig elsker opera 🙈😜 Det var dog en rigtig god og hyggelig aften.

Hør et lille klip fra operaen nedenfor:

En tanke om "Dubai Opera"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.