Høje kvadratmeterpriser i Dubai

Nu har jeg boet i Dubai i næsten syv uger. Efter at have startet mit Dubai-ophold i området Jumeirah Lakes Towers i et værelse i en lejlighed, hvor jeg ikke var specielt glad for at bo, er jeg nu flyttet i et værelse i området Jumeirah Beach Residence (JBR).

JBR er de sandfarvede tårne, der ligger lige ned til stranden foran Dubai Marina.

JBR

JBR består af flere communities med flere blokke i hvert område. Så til mit område hører flere pools samt et træningscenter, og så er der et par mindre supermarkeder et par minutters gang fra lejligheden.

Men tilbage til kvadratmeterpriserne. Jeg bor i et såkaldt maid’s room, som er et mindre værelse, som er beregnet til de live-in maids, som nogle familier har boende døgnet rundt. Jeg bor i lejligheden sammen med tre andre unge mennesker, som også er her for at arbejde, så her er der ingen maid.

Mit værelse er ganske lille og faktisk så målte jeg det i dag 🙂 Jeg har et lille, privat badeværelse på cirka 2 kvm og alt i alt er mit værelse inklusiv badeværelse 8,53 kvm. Dog er der et vindue i værelset – det er faktisk ikke alle maid’s rooms, der har det.

Med en husleje på ca. 6.500 DKK om måneden, så ligger kvadratmeterprisen for min husleje på 762 DKK. Det er mere end fem gange så meget som den gennemsnitlige husleje i København K…

Jeg klager aldrig over huslejepriserne i København igen 😉

En tanke om "Høje kvadratmeterpriser i Dubai"

  1. Hei Tina. Håper du har det fint der nede. Sitter og ser på sykkel VM fra Doha Qatar, varmt og godt der. 35 grader i skyggen.
    Kanskje du også er der for å se VM? Nå får du vel snart også besøk der nede, ser flott ut men tror nok heller turen går til USA .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.