At rejse til Buenos Aires med en fodboldinteresseret…

Ligesom chilenerne så er argentinerne vilde med fodbold!

IMG_1018

Buenos Aires har to populære og meget rivaliserende fodboldhold; Boca Juniors og River Plate. I og med at jeg fulgtes med Thomas rundt i byen nogle af dagene i BA besøgte vi selvfølgelig begge 🙂

BomboneraClub Atlético Boca Juniors holder til på Estadio Alberto J. Armando, som egentlig er mest kendt under navnet La Bombonera pga. dens lidt specielle form med én ”flad” tribune og tre meget stejle tribuner. Bombonera kan oversættes til noget a la konfektæske eller boks til chokolade. Det siges, at når der er rigtig mange tilskuere og mange fans, der hopper samtidigt, så mærker man tydeligt vibrationerne på tribunerne.

IMG_1070

IMG_1088

 

 

Boca Juniors stadion ligger i den lidt fattigere del af Buenos Aires i bydelen La Boca.

IMG_1131I en anden del af byen finder man Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti – eller bare El Monumental. Her er plads til knapt 68.000 tilskuere og stadionet er – udover at være hjemsted for Club Atlético River Plate – også hjemsted for  Argentinas fodboldlandshold.

IMG_1139El Monumental er et noget mere moderne stadion, men i og med at jeg ikke er helt vildt fodboldinteresseret synes jeg bedst om La Bombonera, da man på en helt anden måde kan sætte sig ind i, at stemingen dér kan være helt speciel, når det er fyldt under fodboldkampene.

IMG_1033Ikke så langt fra La Bombonera mødte vi Diego Maradona – eller – i hvert fald én, der ligner ham rigtig meget 😉

/farawayfromdk – nu hele tre stadionbesøg på to måneder rigere

2 tanker om "At rejse til Buenos Aires med en fodboldinteresseret…"

  1. meget god blog, tilsyneladende var meget underholdende med masser af fodbold i Buenos Aires.

    • Siiii, me gusto mucho visitar los dos estadios en Baires. En general tengo muchisimo interés en futbol, jejeje 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.