Colo-Colo vs. Palestino

Stadion

Estadio Santa Laura

Fodbold er ganske populært i Chile og teamet Colo-Colo er uden tvivl det allermest populære hold blandt chilenerne! Colo-Colo hører til på Estadio Monumental David Arellano med plads til 47.000 tilskuere.

i bil

 

Søndag aften spillede Colo-Colo mod Palestino på Estadio Santa Laura i Santiago (med plads til 19.000 tilskuere) og Cristian havde spurgt om Mette og jeg ville med, hvilket vi selvfølgelig meget gerne ville. Udstyret med fodboldtrøjer og solbriller begav vi os mod stadion sammen med Cristian, hans søster Pamela og ven Pedro.

Jeg må nok indrømme, at lige meget hvor meget jeg end prøver at følge med i en fodboldkamp, så bliver jeg meget hurtigt distraheret af andre ting og glemmer at følge med i spillet. Heldigvis var der masser af spændende ting at kigge på til denne kamp. Vi sad på den “sikre” tribune og her var både babyer og børn med til fodboldkamp. På tribunerne bag målene gik det til gengæld ret vildt for sig”¦ Mod slutningen af kampen var dommerne nødt til midlertidigt at afbryde kampen, da nogle af fansene havde lavet en mindre brand på tribunen.

Hooligans

Se også en lille stemningsvideo med Colo-Colo-fans, der synger her: Stemning på stadion

Colo-Colo vandt 2-1 og alle var glade 😉

Colo-coloGlæde

4 tanker om "Colo-Colo vs. Palestino"

 1. Søde Tina, hvor er det bare en god måde at følge dine oplevelser 🙂
  Chile ser super dejligt ud. Du er jo super heldig med Cristian, der tager sig godt af dig og virker til at kunne forstå at du ønsker at opleve så meget som muligt.
  Lucky you! 🙂

  Startede skolen i næste uge?
  Jeg glæder mig til at høre mere 🙂

  Kram fra Lisbeth

  • Kære Lisbeth
   Tusind tak for din kommentar 🙂 Chile ER virkelig fantastisk. Næste gang jeg skal herned må du tage med! Overvejer lidt at flytte herned i noget tid når jeg er færdig på CBS for at lave noget business med Cristian (sig det ikke til min familie! ;-)).
   Skolen starter i aften, hvor jeg har time fra 18.50-20.10. Det er ret sent! Og så tager det en hel time at komme hjem fra universitetet igen.
   Må skrive et indlæg mere snart.
   Stort kram Tina

 2. Søde Tina! Det hele lyder simpelthen så utroligt spændende og fantastisk – det var en god idé med bloggen, så vi kan følge med i dine eventyr 🙂
  Det lyder jo som om du har fundet det helt perfekte sted at bo, det er jeg virkelig glad for at høre! Jeg venter spændt på flere eventyr fra dig og så sender jeg en masse tanker afsted mod det chilenske land, mens jeg savner dig herhjemme i Danmark.
  Stort knus og kram fra Nina

  • Hej Nina
   Mange tak for din kommentar 🙂 Det er nu meget hyggeligere at skrive blogindlæg, når der faktisk er nogen, der læser dem! Jeg arbejder på nogle flere indlæg, så I kan læse lidt mere om Chile-livet 🙂
   Krammer fra Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.