Velankommet til Santiago de Chile

Jeg har nu været i Chile i 6 dage og jeg er allerede helt vild med at være her! De første seks nætter har jeg boet på Andes Hostel mens jeg har ledt efter et mere permanent sted at bo. Vores hostel ligger i området Bellas Artes i gåafstand til flere gode restauranter, lidt natteliv og centrum af Santiago.

IMG_0665DSCN1610

Vi havde booket et 6-sengsværelse og i løbet af de dage vi har boet her har vi boet sammen med flere søde piger fra forskellige steder i verden. På grund af rimelig meget larm fra gaden og de mange mennesker på hostel er det dog ikke blevet til så meget søvn, men vi har haft det rigtig hyggeligt her!

De første dage brugte vi rigtig meget tid på at lede efter et sted at bo, så det var begrænset hvor kulturelle vi var. Vi var dog inde og se den store og flotte katedral og det nationalhistoriske museum samt på en bustur med en turistbus.

IMG_0675DSCN1629IMG_0680

De første par aftener spiste vi japansk og peruviansk på restauranter i nærområdet, så den ægte chilenske mad har vi endnu til gode at prøve.

IMG_0683IMG_0682

Selvom vi har hygget os på hostel, så bliver det hurtigt en lille smule frustrerende at bo på så lidt plads med fem andre piger med ca. 50 kg. bagage pakket ned i flere forskellige kufferter og tasker. Lad os bare sige, at det hurtigt blev umuligt at finde noget som helst…

Værelse hostel

Glæden var derfor stor da jeg endelig fandt et værelse i en flot lejlighed, som jeg kunne flytte ind i mandag d. 17. februar.

Stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.